Regenboog activatie weekend 29 april - 1 mei 2018 op Landgoed de Denneboom in Schijndel

De energie voor de Regenboog Vredesdans werd neergezet door een groep van 30 mensen rond de Heilige Eik,  waar wij allen een steen neerlegden met ieder onze eigen intentie. In de middag werd er, toen de Weergoden gunstiger gestemd waren... gezamenlijk een hele nieuwe zweethut gebouwd. 

Nadien hebben wij gebedszakjes gemaakt, met daarin onze eigen intenties, welke wij in de zweethut ophingen.   Voor sommige was dit de eerste keer en een intense ervaring. Na een heerlijke maaltijd, gemaakt door Grootvader Do en Grootmoeder Yvon, hebben wij 's avonds rond het vuur gedanst en gezongen. 

Dinsdagochtend  werden tijdens een mooie ceremonie onze gebedszakjes samen met diverse bloemen in het vuur gelegd, waar de rook onze gebeden meenam naar de Spirits. Aansluitend hebben wij veren beschilderd, welke bij de afsluitingsceremonie rond de Heilige Eik aan elkaar gegeven werden.

 

 

Nacht van Vuur ceremonie op 16-6-2018 door Vincent:

"Er was een mooi programma met muziek, verhaal, massage, klankbad, grote vuurceremonie met Vedische mantra's Agni Hotra (zonsondergang), stilte, Rozenkrans voor de grote deugden en Runic Healing.
Met veel vreugde en liefde hebben we een krachtig energetisch veld neergezet. Doordat we in volle overgave aanwezig waren, is er veel getransformeerd bij alle deelnemers op deze mooie plek én in de wereld.                       Ondanks de kleine opkomst, was het een groot succes!"

 

 

 

 

Workshop Binnencirkel "Com-In-Unity

Een warme groepsfoto van (bijna alle) leden van de Binnen cirkel na afloop van één van onze bijeenkomsten. 

Deze dag was onder bezielende coaching van Danny Vader & Heléne van Engelen (linksboven) voor intense

samenwerking ter voorbereiding op de Regenboog Vredesdans op 30 april 2019!