Een nieuw begin. 17 oktober 2020

De Nieuwe maan van Oktober 2020

een magisch mooi moment om de RegenboogVredesDans over te dragen aan Eve en Mark van Oerakel. Met de mensen van de binnencirkel mochten we alle nieuwe intenties bekrachtigen in de prachtige AardeVuurpit bij Eve en Mark.

In dankbaarheid voor alles wat is en nog wordt ontvangen heeft Asha de verentooi van DansChieftain overgedragen aan Eve.  

RegenboogVredesDansFeest 30 10 - 1 11 

Alle magisch mooie foto's van afgelopen jaar zijn gemaakt door Bea van der Steen

2e BinnenCirkel Gathering

Het is mooi om te ervaren hoe de BinnenCirkel, werkt als we Samen Zijn. 5 januari hebben we intensief gewerkt om Vorm en Ritme van de Dans Samen te creeeren. We werkten aan Verbinding en Bedding. Voor onszelf en voor het hele veld. Deze dag stond in teken van Awareness en Innerlijk Kompas. Marion en Joyce hebben ons in klank, ritme en meditatie meegenomen naar een dieper en bewuster ervaren van Een. Elder Roberto heeft ons verteld over hoe Spirit en de Wapiti, Rood Edelhert hem hebben geleid om de CommunityBundel te maken voor het hele veld van de dans. Deze bundel zal een krachtige ondersteuning voor ons allen zijn. de komende 2 Gatherings zullen we er verder mee werken en Marion is onze 1e Bundeldraagster. zij zal de Bundel met de kinderen in de dans dragen. Met Dank aan Tonneke, onze gastvrouw en de hoedster van deze mooie plek,HetSpieker,Vorden

                                          Regenboog activatie weekend 29 april - 1 mei 2018                                          op Landgoed de Denneboom in Schijndel

De energie voor de Regenboog Vredesdans werd neergezet door een groep van 30 mensen rond de Heilige Eik,  waar wij allen een steen neerlegden met ieder onze eigen intentie. In de middag werd er, toen de Weergoden gunstiger gestemd waren... gezamenlijk een hele nieuwe zweethut gebouwd. 

Nadien hebben wij gebedszakjes gemaakt, met daarin onze eigen intenties, welke wij in de zweethut ophingen.   Voor sommige was dit de eerste keer en een intense ervaring. Na een heerlijke maaltijd, gemaakt door Grootvader Do en Grootmoeder Yvon, hebben wij 's avonds rond het vuur gedanst en gezongen. 

Dinsdagochtend  werden tijdens een mooie ceremonie onze gebedszakjes samen met diverse bloemen in het vuur gelegd, waar de rook onze gebeden meenam naar de Spirits. Aansluitend hebben wij veren beschilderd, welke bij de afsluitingsceremonie rond de Heilige Eik aan elkaar gegeven werden.

Nacht van Vuur ceremonie op 16-6-2018

"Er was een mooi programma met muziek, verhalen, massage, klank-bad, een grote vuurceremonie met Vedische mantra's Agni Hotra tijdens zonsondergang, stilte, Rozenkrans voor de grote deugden en Runic Healing. Door dit krachtige Samen-Zijn ontstond een energetisch veld, waardoor er veel is getransformeerd. Ondanks de kleine opkomst, was het een groot succes!" - Vincent

                     Meditatief Concert door Martine Nijenhuis & Ellen Sinke                                                 op 4 aug. 2018 met helende klanken en improvisaties

Een meditatief buiten concert door Martine Nijenhuis, gepassioneerd violiste en Ellen Sinke, die met haar

prachtige stem regelrecht zingt vanuit haar hart en o.a. een bijzonder harmonium bespeelt. Samen gaven zij een spontaan geïmproviseerd klank-concert, en met de vogels en en de ondergaande zon stemden wij ons af op de prachtige energie van deze krachtplaats.

 

"Het was een mooie bijeenkomst met een groot vuur, een klank-bad, verhalen en Vedische mantra's. Tijdens de zonsondergang werd de ceremonie met veel vreugde afgesloten met Chi Kung. Door in volle overgave aanwezig te Zijn ontstond een Liefde-Vol energie en is er deze avond bij alle deelnemers, deze mooie plek én in de wereld veel getransformeerd."

 

 

 

Workshop Binnencirkel "Com-In-Unity"

Een warme groepsfoto van (bijna alle) leden van de Binnen cirkel na afloop van één van onze bijeenkomsten. 

Deze dag was onder bezielende coaching van Danny Vader & Heléne van Engelen (linksboven) voor intense

samenwerking ter voorbereiding op de Regenboog Vredesdans op 30 april 2019!