In memoriam BETTEN

Na een lang ziekbed is op 28 augustus Betten Rouppe van der Voort aan de aarde toevertrouwd. Ik heb dit samen met Jos Kesters mogen begeleiden. Onze Elder Roberto Lopez was hierbij ook aanwezig en gaf haar de verentooi die hij heeft gemaakt, welke ik met haar in de aarde mocht meegeven op de Natuurbegraafplaats in Alphen. Het was een prachtige dienst, waardoor iedereen van ons zich gesterkt voelde. Zij was onze beschermvrouwe van de Regenboogdans 2019 en vanaf de start verbonden met deze dans. Vanaf de andere zijde van de regenboog zal zij nu onze beschermvrouwe zijn. Wij zullen deze krachtige Vrouw missen en in Liefde Her-Inneren. Een liefdevolle herinnering aan deze dierbare Vrouw en Sister. Asha


Reactie plaatsen

Reacties

Mieke martens
een jaar geleden

Tot mijn schrik zie ik dat Bette is overleden. Vorig jaar hebben we elkaar nog ontmoet. Zij heeft me geholpen in moeilijke tijden. Ik zou haar graag weten waar ze is begraven.
Gr Mieke

asha
een jaar geleden

lieve mieke, dank voor jouw bericht. ik ga je een persoonlijke mail sturen. lieve groet, Asha