Binnencirkel bijeenkomsten

Gepubliceerd op 25 januari 2019 om 13:26

Nu de aanmeldingen voor de RegenboogVredesdans op 30 april 2019 van vele kanten binnenkomen, zijn wij met de Binnencirkel achter de schermen hard aan het werk om alle voorbereidingen te treffen voor deze immense en magisch mooie manifestatie. De foto is gemaakt op onze bijeenkomst van 5 januari, waar wij onder de bezielende coaching van Danny Vader & Heléne van Engelen (linksboven) de workshop Com-In-Unity gevolgd hebben over communicatie & verbinding.

De Binnencirkel is verdeeld in 9 taakvelden van Vredeshoeders:                    Elders, Sfeerbeheer, Elementen, Muziek, PR, Kookpot, Bouw Natuurtempel,  Y.O.P.P. en Dans. Inmiddels werken hieraan al 52 mensen mee, voor (tot nog toe) 11 dansers die hun RegenboogVredesDans gaan dansen.

Lijkt het je mooi om de NatuurTempel te helpen bouwen, dan ben je van harte welkom op 17 maart, wanneer wij de blauwdruk hiervoor gaan maken. De organische bouw zal op zaterdag 27 en zondag 28 april zijn!

Grootmoeders en grootvaders zijn van harte welkom bij het YOPP, ons KinderVredesFeest, om alle kinderen te begeleiden bij hun dansen, diverse creativiteitten of hun verhalen voorlezen of delen.

Indien dit jouw aanspreekt, kun jij je aanmelden bij Asha:

rainbowpeacedance1111@gmail.com

 

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.