Activatie weekend 29 april

Gepubliceerd op 15 mei 2018 om 15:59

Ondanks de stromende regen hebben wij een geweldig weekend gehad met een groep van 30 mensen. Na aankomst werden de tenten opgezet, waaronder een grote Regenboog Tipi en voor wie liever binnen in de boerderij wilde slapen, waren er diverse stapelbedden.

De energie voor de Regenboog Vredesdans werd neergezet rond de Heilige eik, waar wij allen een steen neerlegden met ieder onze eigen intentie. In de middag werd er, toen de Weergoden gunstiger gestemd waren... gezamenlijk een hele nieuwe zweethut gebouwd, met plaats voor wel 25-30 mensen!

Nadien hebben we binnen onze gebedszakjes gemaakt, met daarin  ieder onze eigen intenties, welke wij de volgende dag in de zweethut ophingen. Voor sommige was dit de eerste keer en een intense ervaring. Na een koude douche en schone kleding ontvingen wij een heerlijke maaltijd, gemaakt door Do en zijn vrouw, waarna wij 's avonds rond het vuur gedanst en gezongen hebben. 

Dinsdagochtend  werden tijdens een mooie ceremonie onze gebedszakjes samen met diverse bloemen in het vuur gegooid, (zie foto) waar de rook onze gebeden meenam naar de Spirits. Vervolgens hebben wij binnen -tijdens de volgende regenbui- allen een veer beschilderd, welke bij de afsluitingsceremonie rond de heilige eik aan elkaar gegeven werd.

Veel is er gedeeld en geheald tijdens dit liefdevolle harmonische weekend, als activatie voor de RegenboogVredesDans 2019! Hierover kun je meer lezen op de betreffende pagina en via de webwinkel alvast aanmelden, waarvoor je tot 1 juli 11% korting ontvangt!

Met warme groet en graag tot volgend jaar, Rosaline


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.