In deze feestelijke decembermaand geeft violiste Martine weer diverse concerten.

Info hierover op kun je lezen op https://www.facebook.com/MCNijenhuis

RegenboogKristalActivatie      

zaterdag 14 december in Zoetermeer

“Ik voel me vereerd dat niet de eerste de beste, sjamaan Asha, zaterdag 14 december in mijn huis een avond gaat verzorgen waar de RegenboogKristalActivatie centraal staat.... In januari 2018 kwam Asha op mijn pad. Het voelde voor mij gelijk heel vertrouwd. De sessies met haar hebben mij enorm geholpen om nog meer mijn plek te kunnen innemen. Na de Regenboogvredesdans afgelopen voorjaar kwam een lang gekoesterd maatje op mijn pad. Ik vind het heel fijn om jullie kennis te laten maken met Asha tijdens een mooie verbindende avond.”’ - Ferry

We zullen deze avond beginnen met het plaatsen van kristallen en schedels in een grid. Ferry zal hier iets over vertellen en laat ons een inzicht ontvangen vanuit de Michael kaarten. We openen met een hartmeditatie en een ronde met de praatstok om een ieder gelegenheid te geven te delen wat je wilt delen.

RegenboogKristalActivatie

Op 21 december 2017 heb ik deze RegenboogKristalActivatie ontvangen, waardoor in jouZelf de 3D(aardse) energie wordt verbonden met de 5D (kosmische) energie, op een andere manier dan dat het voor de meeste van ons is. 

Velen kennen de Regenboogbrug, (Oud Noors: Bifrost), als belangrijke connectie tussen de aardse wereld en de fijn stoffelijke wereld. Door middel van deze activatie in onszelf, is het mogelijk om het bewegen tussen deze 2 frequentie lagen vloeiender te laten verlopen. Hierdoor kun je wat zich voor jou in 5D bevindt aan intenties en creatiecodes, makkelijker inbrengen in het aardse 3D, m.a.w. jouw intenties in de vorm zetten.

Ieder van ons draagt zijn/haar eigen unieke codes, en voor de creatie van de Nieuwe Aarde vanuit het Eenheidsbewustzijnsveld is het belangrijk dat ieder van ons deze codes inbrengt, in eigen manifestatiekracht zich verbonden wetend in het Net van Licht, dat rond en door deze aarde en kosmos beweegt.

Bij de Regenboog Kristal Activatie kan het fijn zijn om te liggen. Neem hiervoor matje, fleece deken en kussen mee voor jezelf. (er zijn enkele matjes aanwezig)

Je kunt jouw eigen kristallen meenemen om op te laden met deze krachtige energie.

Als je in de middag aanwezig bent voor een persoonlijke sessie, is het mogelijk om op potluck basis te blijven voor het avondprogramma.

Aanmelden:  bij Asha: via https://www.rainbowpeacedance.nl/

Na aanmelding ontvang je meer informatie en het adres.

De uitwisseling voor deze avond is €11,-, inclusief een LevendWaterKristal, met daarin Lemurisch kristal. Daarvoor is het belangrijk dat je je tijdig aanmeld! Er kunnen ook kleine en grotere Lemurische kristallen gekocht worden die in het grid zijn opgeladen; de prijs hiervoor is €11,-, 33,- of  €111,-.

13 Heilige nachten van 22 december - 5 januari

Verbinding leggen met jouw intenties voor 2020

In 13 heilige momenten

Voor het WelZijn van jezelf en Al het leven met Jou verbonden

Mooi en wijs mens, ik nodig jou uit voor 2 unieke dagen van Innerlijke ontdekking, Hartenviering en plezier van SamenZijn. Onder de ervaren begeleiding van Tonneke ga je ontdekken welke intenties er in jou naar buiten mogen komen voor het bijzondere 2020 jaar. Hoe dit zich in Jou bevindt en hoe je vanuit jouw bewuste Zijn deze intenties verder kunt openen.

We werken met Intuïtief Tekenen en Intuïtief Schrift. Via de adem gaan we werken met wat er in woord en beeld ontstaan is, om er eventuele ballast af te halen en het krachtig te integreren. Asha ondersteunt dit alles van uit haar verbinding met de elementen, waarmee wij ons bewegen door de intenties en sluiten de 1e dag met een vuurcirkel.

In de 12 nachten en dagen die volgen, werk je er zelf mee verder.

De 13e dag komen we weer bij elkaar om te delen, wat er is ervaren.

De 13e nacht die volgt is een integratie en verankering van alle 12 samen.

22 december

Welkom met koffie en thee: 9.00

Aanvang workshop: 9.30 uur

Verwacht eind: 21.00 uur

5 januari

Welkom met koffie/thee: 14.30

Aanvang workshop: 15.00

Verwacht einde: 17.00

Locatie: Stiltecentrum Centrum Het Spieker, Spiekerweg 2, 7251 RA Vorden
Gastvrouw :
Tonneke Scheepers - www.centrumtspieker.nl
Uitwisseling: €90 voor beide dagen, incl. lunch op 22 december, de avondmaaltijd is potluck.                                        Er is mogelijkheid om te overnachten op 21, 22 december en 5 januari: €25,- p.p.p.n. incl. ontbijt.

Als dit met jou resoneert, laat dat dan weten aan Tonneke of Asha, dan zetten wij jou op onze mailing lijst zodat je geïnformeerd blijft over alle details.

Tonneke: tonneke-scheepers@email.com

   Asha: Rainbowpeacedance1111@gmail.com  of 06-42097541

Midwinterfeest met David & Philip

                              Voor info en data kijk op: https://www.donderelf.nl/agenda-donderelf/yule-donderelf/

                                                                           https://www.facebook.com/events/528353994593368/

Ha RegenboogVredesDansers!

Herinneren jullie je nog hoe wij de Aarde met onze voeten masseerden, en uiteindelijk de dans van iedere cel in ons hele lichaam met alles en allen waarmee het in verbinding staat te vieren? Ik wel! En het is vanuit deze gedeelde herinnering dat ik jullie met heel mijn hart uitnodig, om dansend deel te nemen aan de Heilig Vuur Ceremonie op zaterdag 21 December 2019.

 
‘Al’ sinds 2000 komen wij met regelmaat op het plein voor het Vredespaleis in Den Haag en ontsteken daar Licht in een wake, welke een ceremonie geworden is voor Vrede, in diepe verbinding met alle vredesvuren die waar ook ter wereld branden, met alle volkeren en mensen die zich verzamelen.

Het Zevende Vuur, dat brandt en zal branden om de mensheid te helpen in deze enorme tijd van totale transformatie, die de Aarde en alle leven die zij draagt, momenteel doormaken.
In de aanwezigheid van dit Vuur zingen, bidden, drummen, mediteren en reciteren wij, dragen stilte en luisteren naar de woorden, die onze harten delen en naar het vuur brengen. Op de plek waar wij staan opent zich een Sacred Space, een Heilige Plek, in diepe verbinding met de Aarde zelf, haar elementen, onze voorouders en Vrede.
Voor nu en voor de tijd die komen gaat, om op te staan in Vrede, en samen, schouder aan schouder te staan en te gaan, op weg naar de tijd waar oorlog nog slechts in de geschiedenisboeken voorkomt, waar de Aarde geëerd wordt en het uitbuiten en vernietigen van haar lichaam, biosfeer en ecosystemen, verleden tijd is.
Om 12.00 uur ontsteken we het vuur, waarna zang, drum, dans, stilte en gebed elkaar af zullen wisselen. Ik wilde jullie zo graag persoonlijk uitnodigen, omdat we al samen dansen, omdat we al zijn gaan staan als Aarde beschermers, als Waterbeschermers, als beschermers van het Leven zelf, voor de generaties die komen gaan. Of je nu als activist bent, of een pacifist, vanuit onze volksziel of vanuit een ontwakend begrijpen……uiteindelijk zijn we allemaal kinderen van de Aarde….laten we dat vieren!

Wij bidden, wij zingen, wij dansen, wij leven 
Op de Aarde en om haar heen
Ouder dan tijden, dieper dan dalen
Altijd samen, verbonden in ÉÉN

Water, Vuur, Aarde en Lucht vormen samen
Het voertuig waarmee wij in stof kunnen zijn
Adem MIJN adem, kind van de Aarde
Altijd samen, verbonden ÉÉN

Eeuwen vervliegen als druppels op de gloeiende plaat
Van oneindig door tijdperken heen.
Wij richten de stenen op, stille getuigen
Heden, verleden en toekomst zijn ÉÉN"

Grenswaker, Bottenvrouw en RegenboogCirkel LichtWaker,

Irene Hadjakis

SAMEN MOOI
Mooi om met jullie samen te
mogen zijn die dagen.
Mooi om te mogen drummen
Mooi het moment
Mooi de dagen
Mooi de dansers
Mooi de spelers
Mooi de hoeders
Mooi het spel van samen
eren en creeëren
Mooi hoe alles is
Mooi hoe alles zal zijn
Zonnegroet aan allen

Liefs, Judith, drummer

 

Ik Zie Vuur: Hartvuur Wildvuur
Ik zie Vuur
Het Water branden
Verbindend jou en mij vervloeien
Ik zie Vuur over Water lopen
Brand Gevoelens open

Ik zie Vuur
Over Water rennen
Geef me over
Aan de overvloed
Mijn Angsten
Brandend moeien
Verlangen
In Liefde dorst voeden

Ik zie Vuur
De Aarde schroeien
Rode loper onder onze voeten
Ik zie Vuur over Aarde kruipen
Brand Bloedbanen in stromen

Ik zie Vuur
Over Aarde snellen
Geef me over
Aan de overgroei
Mijn Dromen
Brandend groeien
Verlangen
In Liefde noest koesteren

Ik zie Vuur
De Lucht verkleuren
Onze Geesten begeuren
Ik zie Vuur door Luchten kolken
Brand Gedachten tot wolken

Ik zie Vuur
De Lucht doorstormen
Geef me over
Aan het overstromen
Mijn wensen
Brandend bloeien
Verlangen
In Liefde woest woeien

Ik zie Vuur
Vuur verteren
Onze Harten vereren
Ik zie Vuur het Vuur vermeerd'ren
Brand Extase tot Gloeien

Ik zie Vuur
Het Vuur dooraderen
Geef me over
Aan het overvlammen
Mijn Wildheid
Brandend kroelen
Verlangen

In Liefde laaiend loeien - David

VuurCreatie: Vincent, Ruud, Asha

 

MoederAardeMonument  Dalfsen 9 aug 2019

En dan, ontvang je vanuit verbinding, een prachtige Schildpad steen komend uit het Noorden, gehoed door Charlotte Korbee.  Deze steen zal het midden vormen van de Natuurtempel en de verbinding met de Steenkring in Dalfsen zal voelbaar zijn. Dankbaar voor de prachtig mooie mensen, Elders, Wisdomkeepers die aanwezig waren om deze transitie te begeleiden. AheYo!

https://vimeo.com/359802285

"Vandaag zijn enkelen van ons bij elkaar geweest om elkaar te leren kennen via kleur en klank. Degene die er niet fysiek bij waren hebben we in de energie meegenomen. Het was een feestje van herkenning.
We hebben ons gericht op onze Hara/chipunt dat het centrum van ons Zijn en innerlijke weten is. De zetel van onze innerlijke [zielen]kracht. Vanuit dit punt hebben we kleuren en klanken kunnen voelen en laten ontstaan. Dit is altijd voorbij onze ego/mind en geeft ruimte voor dankbaarheid, eigen innerlijke/zachte kracht, verticale verbinding [aarde en universum/Bron] en horizontale verbinding met je medemens.
Tijdens de dans zal dit steeds ons uitgangspunt zijn.
Ik ben dankbaar dat dit heeft mogen ontstaan in liefdevolle aanwezigheid."

Joyce, Chieftain Muziek

Met Dankbaarheid aan Ann van Ann's Hoeve voor de liefdevolle ontvangst en haar RegenboogEnergie voelbaar aanwezig in de ruimte.

WORKSHOPS OERAKEL 2019

Wij, Eve en Mark zijn Drummers, Drumbouwers en Shamanistische Energiewerkers, en werken creatief met Aarde Magie via de Flower of Life, waarbij we natuurlijke materialen op traditionele manieren toepassen om in contact te komen met onszelf en het Web of Life. Deze toepassingen kunnen je inzichten geven op jouw levenspad en het zelfvertrouwen creëren om je eigen Weg te gaan. Wij passen oude gebruiken toe in de frequenties van hier en nu, op een unieke manier die ons past. Meer info kun je lezen op onze website: OERAKEL.NL

MagicStarFair met onze mooie Magier Vincent:

"Het was een heerlijke magische fair met prachtige mensen, die 2 dagen genoten hebben op de Volksabdij in Ossendrecht. Ook kwam je er vele mooie Regenboogmensen tegen!"

Op 3 november 2019 is de volgende Fair, om in een veilige en open omgeving te creëren en gelijkgestemden elkaar kunnen treffen. Een Liefdevol en Helend samenspel van allerlei gage en disciplines.
In vol Fantasy Kledij of gewoon als Je Zelf.

De locatie van de Volksabdij in Ossendrecht is wederom gekozen vanwege haar prettige omgeving, sfeer en energie. Deze dag van 10:00 tot 18:00 is voor consult en verkoop tafels. De catering wordt weer verzorgd door restaurant de blauwe pauw in de vorm van lekker belegde broodjes. 

In de avond is er de mogelijkheid deel te nemen aan een Opstelling van het Verlangen, welke wordt verzorgd door Antonius Liket en Vincent Hermans.

Voor meer informatie kun je kijken op https://www.magicstar-fair.nl/ of stuur een email naar w-magicks@hotmail.com