Seidr OerMagie 2-2-2020 9-21

Ik nodig jou uit voor een unieke dag van innerlijke ontdekking om te ervaren wat Seidr, de OerMagie in jou is en waar de Magie en Creatiekracht zich in Jou bevind en hoe je vanuit jouw bewuste Zijn verder kunt openen.
In de aarde, In de buik
Als het zaad in de aarde, zich openend voor licht, warmte, water … onzichtbaar aan de bovenkant van de aarde. 
HjaerthaFyr
Licht en warmte brengt ons het vuur,
Het vuur her – Innert ons het vuur van ons hart en vuur van onze haard. Het vuurhoeden in onszelf en verbinding met het VuurWezen.

 

Staf
We gaan werken met de staf en ervaren wat het dragen van een staf betekent voor jouw kracht, hoe de verbinding met jouw staf, jouw Zijn bekrachtigd
In vrijheid en in Liefde mag je gaan staan als Vala, stafdraagster, als je voelt dat dit voor jou het juiste moment is. Door de staf heen, kun je nu werken met jouw OerMagie en heilige Creatiekracht.
Ritme van de dag:
Welkom met koffie en thee: 9.00 Aanvang: 9.30
Lunch met soep: 12.30
Avondeten Potluck: 18.00 Dankcirkel: 20.30 uur
Locatie: Tate, Hoeders van de plek: Bibi en Rob
Esscheweg 1, 5282 JR Boxtel

RegenboogVredesDans 2020

Tijdens deze dans, waarvoor in een visioen in 2016 de datum van 30 april 2019 in Nederland is doorgegeven, maken wij op diepere wijze contact met de Oerdans van onze Europese voorouders, die hun leven leefden in volledig samen-Zijn met de elementen en de Wezens uit alle lagen op én in Moeder Aarde. Deze Regenboog VredesDans is in 2018 geaard, in 2019 voor de eerste keer gedanst, in 2020 dansen we voor diepere ankering van deze energie in de aarde, die Oer is en tegelijkertijd voor velen zo nieuw. Daarom nodigen wij ook kinderen uit, om ons in alles tot voorbeeld te zijn, tijdens een mooi Vredesfeest op 27 april 2020. De nachten rond 30 april zijn bijzonder in het jaarwiel. ze herinneren ons aan Beltane, Walpurgis vruchtbare nachten waarin wij veel kunnen ontvangen en het mannelijk en vrouwelijk in onszelf in harmonie brengen. Gedurende 4 dagen maken wij op diepere wijze contact met het hart van de aarde, de grote Moeder en de bron van Licht, de grote Vader. De basis voor deze verbinding is Vrede, in én met ons Zelf. 

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen van de RegenboogVredesDans 2020:                                            

Vrijdag 24 t/m zondag 26 april worden er een Natuurtempel en Zweethut gebouwd. De basis voor de natuurtempel is een Geomantiek van de Flower of Life, die wij samen met Oerakel op de aarde creëren. Je kunt je aan als bouwer aanmelden om deze unieke ervaring mee te maken.

Maandag 27 is Y.O.P.P dag, YoungOnesPeaceParty, een KinderVredesDans voor kinderen en jongeren. Zij zijn degenen die de Natuurtempel en de dans openen. Dinsdag 28 is een dag van reiniging en verbinding voor de dansers en hoeders. Woensdag 29 april dansen we de RegenboogVredesDans, in 7 rondes van zonsopgang  tot zonsondergang in de Natuurtempelmet ondersteuning van hun 4 Elementhoeders en diverse kleurrijke muzikanten! Donderdag 30 april brengen we alles in dankbaarheid naar het vuur en in As weer naar de aarde. Voel je Welkom om mee te dansen!

Op onze Plaatjesboek-pagina kun je veel leuke en ontroerende  foto's zien van de afgelopen 2 jaar...!

Meer informatie kun je lezen op de betreffende pagina's van deze website.

Vanaf Nu kun je je aanmelden en betalen via de webwinkel.

of voor vragen mailen naar: Rainbowpeacedance1111@gmail.com

Flower of Life Geomantiek, zaterdag 25 april

Deze dag wordt de blauwdruk gelegd voor de Natuurtempel
door een geomantiek van de Levensbloem op en in de aarde aan te brengen.  De Flower of Life is een van de oudste geometrieën die op aarde gevonden zijn. Het draagt een zeer pure frequentie van Creatie en Harmonie. Sinds begin 2018, en Nu in opnieuw 12-1-2020 heeft deze eeuwenoude Geometrie een nieuwe dimensie gekregen door de verhoogde frequenties op de aarde. Vanuit deze nieuwe trilling zet dit, in energie, de Natuurtempel in de Aarde. Het werken met en onderzoeken van het symbool brengt je dichter bij je eigen frequentie en stimuleert je creativiteit.


Door buiten in de open lucht, op de plaats waar we gaan dansen, dit patroon te maken wordt de verbinding met de dans en de Natuurtempel gemaakt en de creatie energie op deze Aardeplek gestimuleerd.

De plek wordt ideaal om in op te laden en je gedragen te voelen. Eve en Mark begeleiden ons hierin, maar eenieder die er is, doet hier actief in mee. We bekrachtigen de gezamenlijke creatie met een drumcirkel waarin we ons gevoel kunnen laten spreken.

Programma:
9.30 Aankomst met koffie/thee
10.30 Ceremonie Flower of Life verzorgd door Oerakel: Eve en Mark
Drumcirkel. Cirkel sluiten. Pot-Luck lunch

Donatie: Donatie vanaf 1,- 

Locatie: Klokkenlaan 37 Loon op Zand
Aanmelden via de webwinkel

Y.O.P.P., KinderVredesDans, maandag 27 april

 Y.O.P.P. is een heerlijk moment van Dans in de Natuurtempel, voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Y.O.P.P. nodigt je uit om jezelf te laten zien, in al jouw kleuren. Doe jouw kleurrijkste kleren aan!
We openen om 14.00 met een cirkel en heten jou welkom!
Dan in vrijheid rondkijken, een zandcreatie maken of een mandala kleuren. In een mooie optocht, gaan we door een haag van drummers begeleid naar de Natuurtempel.  De kinderen worden het eerst uitgenodigd in de tempel te dansen. Daarna nodigen zij de dansers uit. We sluiten af met het zingen van een mooi lied en het ontsteken van het heilig vuur
Regenboog: welke kleur ben jij? Wat vertellen kleuren aan jou.
We spelen met de kleurenparachute en blazen mooie zeepbellen. Je mag jezelf hier kleur geven of laten geven. Je mag hier ook kleurige wensvlaggen maken, om in de tempel te hangen. Wat is er nog meer?
Ruiltafel: heb je thuis iets dat je eerst fijn of mooi vond, maar dat nu naar een ander mag? Leg het op de ruiltafel. Kies dan iets dat met jou mee mag.
Ruilboekhoek: heb je een fijn boek dat je al hebt uitgelezen? Neem het mee en ruil het in de boekhoek voor een mooi nieuw boek
Tafel van Overvloed: hier liggen de mooiste of grappigste dingen …gewoon omdat het fijn is om vanuit overvloed iets door te willen geven. Ligt er iets voor jou bij, neem het gerust mee. Of misschien ken je wel iemand die je er heel blij mee wilt maken.…
Natuurtempel
In deze tempel van organisch materiaal, gebouwd op mooie lichtlijnen van de Levensbloem, Flower of Life, ervaren we de elementen, die in 4 schalen op windrichtingen staan. Dit is verbonden met de elementalen en alle andere spirits van die windrichting. Zij dansen ook mee!
Donatie:
Yoppers mogen een zandcreatie maken om bij het altaar in de tempel te leggen. Ouders/hoeders betalen een minimale donatie van €1,-
Er wordt gezorgd voor koffie/thee/versnapering

Locatie: Klokkenweide, Klokkenlaan 37, 5175 NV Loon op Zand
Locatie gaat open rond 13.45. 14.00 beginnen we met openingscirkel. Tot 14.00 kun je aankomen. We sluiten samen af in de natuurtempel.

Graag van tevoren aanmelden via de webwinkel

* Sinds 21 juni hebben we ook een nieuwe F.B pagina, waar al onze activiteiten op staan:   https://www.facebook.com/Rainbow-Peace-Dance-Community-454710008422379/

De Aarde heeft ons Allen nodig om in een groter Bewust Zijn te leven, voor onze kinderen en kinds-kinderen - Asha

Asha zal aanwezig zijn op de WisdomGathering 2020

"Hilfe Mutter Erde"

2nd to 6th Sept. 2020
Bad Blumau, Austria

https://youtu.be/y99A2l2BM_w

www.hilf-mutter-erde.at
https://www.facebook.com/Vision.der.neuen.Zeit/

 

2018 - following the great vision of our ancestral elders, the vision of Tunka'shila-the-Eldest - the net for "Help Mother Earth" started to be knotted, continue knotting July 2019. 24 elders brought medicine in her/his own way, with her/his ancestors, in her/his tradition and in the form of ceremonies, in the form of words, with sacred sounds, with much presence, for the healing of Mother Earth. Each one’s medicine was bundled into a great whole, was knotted into the net, and the net has grown, has become stronger. Our primary goal is to realize the great vision of the ancestral elders even wider, even deeper - to enlarge the net and to knot it ever more closely, to strengthen it and to open many doors and gates. So that the sacred medicine can come into its power to help and heal Mother Earth, that the sacred bundle is filled with the medicine of many peoples from all directions and that Mother Earth experiences and receives all the healing that she so desperately needs. We continue the great gathering "Help Mother Earth" in 2020.