RegenboogVredesDans 2020

Tijdens deze dans, waarvoor in een visioen in 2016 de datum van 30 april 2019 in Nederland is doorgegeven, maken wij op diepere wijze contact met de Oerdans van onze Europese voorouders, die hun leven leefden in volledig samen-Zijn met de elementen en de Wezens uit alle lagen op én in Moeder Aarde.

Deze Regenboog VredesDans is in 2018 geaard, in 2019 voor de eerste keer gedanst, in 2020 dansen we voor diepere ankering van deze energie in de aarde, die Oer is en tegelijkertijd voor velen zo nieuw. Daarom nodigen wij ook kinderen uit, om ons in alles tot voorbeeld te zijn, tijdens een mooi Vredesfeest op 28 april 2020.

De nacht van 30 april op 1 mei is een bijzonder moment in het jaarwiel, ook wel bekend als Beltane, Walpurgis nacht, een vruchtbare nacht waarin wij veel kunnen ontvangen en het mannelijk en vrouwelijk in onszelf in harmonie brengen.

Gedurende 4 dagen maken wij op diepere wijze contact met het hart van de aarde, de grote Moeder en de bron van Licht, de grote Vader. De basis voor deze verbinding is Vrede, in én met ons Zelf. 

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen van de RegenboogVredesDans in 2020:                                             

Zaterdag 25 en zondag 26 april 2020 worden er een Natuurtempel en Zweethut gebouwd. Meld je aan als bouwer om deze unieke ervaring mee te maken. Dinsdag 28 is Y.O.P.P dag,  YoungOnesPeaceParty, een Vredesfeest voor kinderen en jongeren. Zij zijn degenen die de Natuurtempel en de dans openen. Woensdag 29 is een dag van reiniging en verbinding voor de dansers en hoeders. Donderdag 30 april dansen we de RegenboogVredesDans, in 7 rondes van zonsopgang  tot zonsondergang in de Natuurtempelmet ondersteuning van hun 4 Elementhoeders en diverse kleurrijke muzikanten!                                                                                                 Voel je Welkom om mee te dansen!

Op onze Plaatjesboek-pagina kun je veel leuke en ontroerende  foto's zien van de afgelopen 2 jaar...!

Meer informatie kun je lezen op de betreffende pagina's van deze website.

Vanaf Nu kun je je aanmelden en betalen via de webwinkel.

of vragen per mail naar: Rainbowpeacedance1111@gmail.com

 

* Sinds 21 juni hebben we ook een nieuwe F.B pagina, waar al onze activiteiten op staan:   https://www.facebook.com/Rainbow-Peace-Dance-Community-454710008422379/