RegenboogVredesDans 2020

Tijdens deze dans, waarvoor in een visioen in 2016 de datum van 30 april 2019 in Nederland is doorgegeven, maken wij op diepere wijze contact met de Oerdans van onze Europese voorouders, die hun leven leefden in volledig samen-Zijn met de elementen en de Wezens uit alle lagen op én in Moeder Aarde. Deze Regenboog VredesDans is in 2018 geaard, in 2019 voor de eerste keer gedanst, in 2020 dansen we voor diepere ankering van deze energie in de aarde, die Oer is en tegelijkertijd voor velen zo nieuw. Daarom nodigen wij ook kinderen uit, om ons in alles tot voorbeeld te zijn, tijdens een mooi Vredesfeest op 31 oktober 2020. De nachten rond 31 oktober zijn bijzonder in het jaarwiel. ze herinneren ons aan Samhain, waarin de cirkel van dood en leven, loslaten en in creatie brengen, sterk voelbaar zijn. Gedurende 3 dagen maken wij op diepere wijze contact met het hart van de aarde, de grote Moeder en de bron van Licht, de grote Vader. De basis voor deze verbinding is Vrede, in én met ons Zelf. Wij hebben de RegenboogVredesDans 2020 heel mooi voorbereid. Deze zal de intentie dragen van: Samen het Leven Vieren! 

Vrijdag 30 oktober: RainbowPeaceDanceCommunity Celebration! Na een intens jaar van diepe transformatie voor velen, komen we samen om het leven te vieren! Zaterdag 31 oktober begroeten we het morgenlicht met een rituele reiniging. Het Y.O.P.P, YoungOnesPeaceParty, een KinderVredesFeest nodigt de kinderen en jongeren uit. Zij zijn degenen waarvoor wij dansen! Samen bouwen we de NatuurTempel door een grote Flower of Life te schilderen op de aarde. We dansen de RegenboogVredesDans, in 7 rondes tot zonsondergang samen met de Elementalen en andere wezens die met ons verbonden zijn! In een groot VredesVreugdevuur brengen we alles in dankbaarheid naar het vuur en in As weer naar de aarde. Voel je Welkom om mee te dansen!

Op onze Plaatjesboek-pagina kun je veel leuke en ontroerende  foto's zien van de afgelopen 2 jaar...!

Meer informatie kun je lezen op de betreffende pagina's van deze website.

Vanaf Nu kun je je aanmelden en betalen via de webwinkel.

of voor vragen mailen naar: Rainbowpeacedance1111@gmail.com

Flower of Life Geomantiek, 31 oktober 

Deze dag wordt de blauwdruk gelegd voor de Natuurtempel
door een geomantiek van de Levensbloem op en in de aarde aan te brengen.  De Flower of Life is een van de oudste geometrieën die op aarde gevonden zijn. Het draagt een zeer pure frequentie van Creatie en Harmonie. Sinds begin 2018, en Nu in opnieuw 12-1-2020 heeft deze eeuwenoude Geometrie een nieuwe dimensie gekregen door de verhoogde frequenties op de aarde. Vanuit deze nieuwe trilling zet dit, in energie, de Natuurtempel in de Aarde. Het werken met en onderzoeken van het symbool brengt je dichter bij je eigen frequentie en stimuleert je creativiteit.


Door buiten in de open lucht, op de plaats waar we gaan dansen, dit patroon te maken wordt de verbinding met de dans en de Natuurtempel gemaakt en de creatie energie op deze Aardeplek gestimuleerd.

De plek wordt ideaal om in op te laden en je gedragen te voelen. Eve en Mark begeleiden ons hierin, maar eenieder die er is, doet hier actief in mee. We bekrachtigen de gezamenlijke creatie met een drumcirkel waarin we ons gevoel kunnen laten spreken.

Programma:
9.30 koffie/thee
10.00 Ceremonie Flower of Life verzorgd door Oerakel: Eve en Mark Bouw van de tempel: Chieftain David 13.00: soep

Y.O.P.P., KinderVredesFeest zaterdag 31oktober 10.00 - 13.00

 Y.O.P.P. is een heerlijk moment van Dans in de Natuurtempel, voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Y.O.P.P. nodigt je uit om jezelf te laten zien, in al jouw kleuren. Doe jouw kleurrijkste kleren aan!
We openen om 10.00 met een cirkel en heten jou welkom!
Dan in vrijheid rondkijken, een zandcreatie maken of een mandala kleuren. In een mooie optocht, gaan we door een haag van drummers begeleid naar de Natuurtempel.  De kinderen worden het eerst uitgenodigd in de tempel te dansen. Daarna nodigen zij de dansers uit. We sluiten af met het zingen van een mooi lied en het ontsteken van het heilig vuur
Regenboog: welke kleur ben jij? Wat vertellen kleuren aan jou.
We spelen met de kleurenparachute en blazen mooie zeepbellen. Je mag jezelf hier kleur geven of laten geven. Je mag hier ook kleurige wensvlaggen maken, om in de tempel te hangen. Wat is er nog meer?
Ruiltafel: heb je thuis iets dat je eerst fijn of mooi vond, maar dat nu naar een ander mag? Leg het op de ruiltafel. Kies dan iets dat met jou mee mag.
Ruilboekhoek: heb je een fijn boek dat je al hebt uitgelezen? Neem het mee en ruil het in de boekhoek voor een mooi nieuw boek
Tafel van Overvloed: hier liggen de mooiste of grappigste dingen …gewoon omdat het fijn is om vanuit overvloed iets door te willen geven. Ligt er iets voor jou bij, neem het gerust mee. Of misschien ken je wel iemand die je er heel blij mee wilt maken.…
Natuurtempel
In deze tempel van organisch materiaal, gebouwd op mooie lichtlijnen van de Levensbloem, Flower of Life, ervaren we de elementen, die in 4 schalen op windrichtingen staan. Dit is verbonden met de elementalen en alle andere spirits van die windrichting. Zij dansen ook mee!
Donatie:
Yoppers mogen een zandcreatie maken om bij het altaar in de tempel te leggen. Ouders/hoeders betalen een donatie van €11,-, kinderen gratis 
Er wordt gezorgd voor koffie/thee/versnapering/soep

Locatie: Klokkenweide, Klokkenlaan 37, 5175 NV Loon op Zand
Locatie gaat open rond 9.45. 10.00 beginnen we met openingscirkel. Tot 10.00 kun je aankomen. We sluiten samen af in de natuurtempel rond 13.00.

deelname alleen mogelijk na aanmelding via de webwinkel

* Sinds 21 juni hebben we ook een nieuwe F.B pagina, waar al onze activiteiten op staan:   https://www.facebook.com/Rainbow-Peace-Dance-Community-454710008422379/

De Aarde heeft ons Allen nodig om in een groter Bewust Zijn te leven, voor onze kinderen en kinds-kinderen - Asha

Asha zal aanwezig zijn op de WisdomGathering 2020

"Hilfe Mutter Erde"

2nd to 6th Sept. 2020
Bad Blumau, Austria

https://youtu.be/y99A2l2BM_w

www.hilf-mutter-erde.at
https://www.facebook.com/Vision.der.neuen.Zeit/

 

2018 - following the great vision of our ancestral elders, the vision of Tunka'shila-the-Eldest - the net for "Help Mother Earth" started to be knotted, continue knotting July 2019. 24 elders brought medicine in her/his own way, with her/his ancestors, in her/his tradition and in the form of ceremonies, in the form of words, with sacred sounds, with much presence, for the healing of Mother Earth. Each one’s medicine was bundled into a great whole, was knotted into the net, and the net has grown, has become stronger. Our primary goal is to realize the great vision of the ancestral elders even wider, even deeper - to enlarge the net and to knot it ever more closely, to strengthen it and to open many doors and gates. So that the sacred medicine can come into its power to help and heal Mother Earth, that the sacred bundle is filled with the medicine of many peoples from all directions and that Mother Earth experiences and receives all the healing that she so desperately needs. We continue the great gathering "Help Mother Earth" in 2020.