RegenboogVredesDans 2020

Tijdens deze dans, waarvoor in een visioen in 2016 de datum van 30 april 2019 in Nederland is doorgegeven, maken wij op diepere wijze contact met de Oerdans van onze Europese voorouders, die hun leven leefden in volledig samen-Zijn met de elementen en de Wezens uit alle lagen op én in Moeder Aarde. Deze Regenboog VredesDans is in 2018 geaard, in 2019 voor de eerste keer gedanst, in 2020 dansen we voor diepere ankering van deze energie in de aarde, die Oer is en tegelijkertijd voor velen zo nieuw. Daarom nodigen wij ook kinderen uit, om ons in alles tot voorbeeld te zijn, tijdens een mooi Vredesfeest op 27 april 2020. De nachten rond 30 april zijn bijzonder in het jaarwiel. ze herinneren ons aan Beltane, Walpurgis vruchtbare nachten waarin wij veel kunnen ontvangen en het mannelijk en vrouwelijk in onszelf in harmonie brengen. Gedurende 4 dagen maken wij op diepere wijze contact met het hart van de aarde, de grote Moeder en de bron van Licht, de grote Vader. De basis voor deze verbinding is Vrede, in én met ons Zelf. 

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen van de RegenboogVredesDans in 2020:                                            

Vrijdag 24 t/m zondag 26 april 2020 worden er een Natuurtempel en Zweethut gebouwd. De basis voor de natuurtempel is een Geomantiek van de Flower of Life, die wij samen met Oerakel op de aarde creëren. Je kunt je aan als bouwer aanmelden om deze unieke ervaring mee te maken.

Maandag 27 is Y.O.P.P dag,  YoungOnesPeaceParty, een Vredesfeest voor kinderen en jongeren. Zij zijn degenen die de Natuurtempel en de dans openen.

Dinsdag 28 is een dag van reiniging en verbinding voor de dansers en hoeders.

Woensdag 29 april dansen we de RegenboogVredesDans, in 7 rondes van zonsopgang  tot zonsondergang in de Natuurtempelmet ondersteuning van hun 4 Elementhoeders en diverse kleurrijke muzikanten!

Donderdag 30 april brengen we alles in een groot vuur en in As naar de aarde.                                                            Voel je Welkom om mee te dansen!

Op onze Plaatjesboek-pagina kun je veel leuke en ontroerende  foto's zien van de afgelopen 2 jaar...!

Meer informatie kun je lezen op de betreffende pagina's van deze website.

Vanaf Nu kun je je aanmelden en betalen via de webwinkel.

of voor vragen mailen naar: Rainbowpeacedance1111@gmail.com

* Sinds 21 juni hebben we ook een nieuwe F.B pagina, waar al onze activiteiten op staan:   https://www.facebook.com/Rainbow-Peace-Dance-Community-454710008422379/